søndag 4. mars 2012

Poppel og voksende marsmåne.....


ikke mye å si
marslyset har sin egen farge


poppelen har store svulmende knopper
og sin egen fantastiske lukt 


poppel, marslys og voksende måne
en uslåelig kombinasjon

Carpe Diem:))



6 kommentarer:

  1. Ja, her gjelder det å nyte og få med seg alle tegn i tiden. Flere varmegrader her også, og pass av lilleprinsen i natt gikk over all forventning;)
    Nå skal jeg slappe av resten av søndagen:O)
    Kos dæ, klem fra mæ;)

    SvarSlett
  2. Og en fantastisk blåfarge. Du er dyktig til å ta bilder.

    Jeg har vært nede i byen og gått langs kanalen i dag. der er det alltid massivis å ta bilder av, og god tid til å la tanker vandre.

    SvarSlett
  3. Nydelig lys i bildene:) Poppel lukter GODT, vi går en herlig tid i møte:)
    Fin uke til deg, Synøve:)
    Klem fra Trine:)

    SvarSlett
  4. Hei!
    Takk for hilsen inne hos meg. Ja, jeg ser på stilen din at du kunne gjort mange kupp på brukmarkedet i går! Men det blir garantert en tradisjon, for folk var utrolig positive til dette! :) Vi blogges.

    SvarSlett
  5. Hvis du hadde økonomiske problemer, er det på tide at du smiler. Du trenger bare å kontakte Mr. Benjamin med beløpet du ønsker å låne og betalingsperioden som passer deg, og du vil ha lånet ditt på mindre enn 48 timer. Jeg tjente nettopp for sjette gang på et lån på 700 tusen dollar i en periode på 180 måneder med mulighet for å betale før utløpsdatoen. Ta kontakt med ham så ser du at han er en veldig ærlig mann med et godt hjerte. Hans e-postadresse er lfdsloans@lemeridianfds.com og hans WhatApp-telefonnummer er + 1-989-394-3740

    SvarSlett