onsdag 23. februar 2011

Vasekavalkade og andre fristelser - i FARGER :))))


Visuell vår i tingstuo - temperaturen er det værre med, -15 her i dag! Heldigvis har jeg vedovn:)


Noe for et hvert møblert hjem skulle man tro......


Bleke interiør er vel og bra, men fargeklatter gjør noe med oss - eller?


Sånn kan det også gjøres.....


- gult har jeg et anstrengt forhold til ellers i året, men nå på tidligvåren våkner en slumrende kjærlighet til denne fargen, og jeg husker gule strikkaplagg, orange regnjakker og broderte duker fra barndommen og får dette rare savnet etter noe som var.....
FARGER er nok en viktig del av minnene vi bærer med oss.....

Ha en fantastisk soldag til alle i midtNorge i alle fall, i morgen kommer visst skyene!!!!

NB: Åpent i tingstuo fredag 25. februar 15 - 18
 VELKOMMEN:)

5 kommentarer:

 1. Å så vårleg og herleg! Heimlengsel:))

  SvarSlett
 2. Ja itj saint:) Det va det der med de små gledan...... - ellers så e du no velkommen heimom da veit du:))) (men æ hadd omtrent bottenfrosse fengra ætte å ha vorre i tingstuo og ordna te ein gjeng som kjæm i mårra - så itj veint dæ så vældi vår enno nei)

  SvarSlett
 3. Hei, tante!:) Fikk tips av mamma om at du hadde gått så drastisk til verks å begynne å skrive blogg. Så nå er jeg innom her med jevne mellomrom! -Virkelig gøy å se og lese, mye fint, herlig og inspirerende!
  Håper alt står bra til!
  Klem fra Marianne i Stavanger!:)

  SvarSlett
 4. Hei Marianne - så artig at du er innom bloggen:) Så du synes det er drastisk å blogge - du skjønner det at vi som bor så avsides må jo finne på noe for å få treffe folk - he he... Vi har det bra her stort sett - Anders har fått sydd handa si i dag, vedhogst kan være skumle greier:( men ingenting var skada inni så det gror vel! Gler oss til våren og alt det der! Ha det fint i Stavanger:))))

  SvarSlett
 5. Nei, vedhogst er ikke å spøke med. Har kapitulert og varmepumpa er på plass, men estetisk vakkert, slett ikke.... Forresten fyrer jeg litt i ovnen læll. Blir ikke tur til Tingstuo denne gangen heller, men kanskje neste gang du sms-er:-) Før eller senere dukker jeg i alle fall opp. Ser at du har mye spennende å by på. Og ja, det er mye av barndommen min også i mye av varene dine, noen tro kopi av bestemors hekleduker i alle varianter, for eksempel. Gunn SD

  SvarSlett