lørdag 5. februar 2011

Når det snør bortover, katta er forsvunnet og kreativiteten har gått i dvale.......


Sånn - og enda værre ser det ut her jeg bor i dag. Og ute i dette infernoet av snø, regn og vind er Vera Bykatt, har ikke sett henne siden i går kveld - ikke trivelig å tenke på! Vi har ropa og leita, men borte er ho.


Prøver å tenke på andre ting - åpna skapet på arbeidsrommet - ingen kreativitet å finne.......


Kikka gjennom bunken som lå framme og som jeg egentlig gleder meg til å gå løs på - men heller ikke her var det mulig å hente ut noen idèer eller arbeidslyst - trodde jeg først. Men så dukka en bitteliten idè opp da lampeskjerm-skjelettet festa seg på netthinna.......


Kjøpt på bruktbutikk for ei tid tilbake og strippa for gammelt stoff har den stått og venta på nytt liv - skal bruke den på ei vegglampe i tingstuo, er litt mørkt i krokene der. Lampa er på plass, men uten skjærm ser den litt stusslig ut! Altså endte jeg på prosjekt lampeskjerm. Prøvde ut div. surringer med hyssing, band og blonder, tenkte stofftrekk, men endte altså på strikk! Gammelt råsilkegarn fra 80-tallet (!) i nydelig gråfarge, tykke pinner og et par timer, så var skjermen påkledd :)
Gikk lampeskjermkurs en gang for hundre år siden - der hadde nok denne stått til stryk, der var hovedbudskapet at alt skulle ta lang tid, ha lange frynser og se ut som det var kjøpt ferdig...... Denne fyller ingen av de kriteriene heldigvis :):) Nå gjenstår bare å gi selve lampa et lite løft.......
GOD KREATIV HELG til alle der ute :)4 kommentarer:

 1. Å for et flott "vær" bilde. Fantastisk stemning. Ble kjempefasinert av det.
  Å så ser jeg til min store glede og kanskje fortvilelse... Du har hestefigurer i butikken din, rosemønster. Å som jeg gremmer meg at jeg ikke stakk innom butikken din. Har hatt litt kjøpestopp, men hester og roser. Nei, da får det bli... neste måned:))
  Har du dem enda? Hestene og rosene? :))
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Og ps-
  Håpe de finn igjen katta. Den har sikkert lagt seg i le ett eller annet sted.

  SvarSlett
 3. Hei Anne - katta har faktisk dukka opp - stor glede i heimen, hermetikk i matskåla og lov te å ligga på duken på soffabordet ;) -ellers så e det både hest og rosa igjen i tingstuo, så de e bare i sei fra når kjøpestoppen e oppheva, he he... :)

  SvarSlett
 4. Hei! Jo, blir nok i lengste laget å sende symaskin, men er eg på dei trakter og enno ikkje har ordna meg maskin, tek eg kontakt;-)
  Har akkurat bestilt meg eit par bøkar om saum av babyklede, mykje fint ein lage, ja.
  Og så fin ein skjerm! Sit akkurat med same skjermar til ein gamal lysekrone eg ikkje heilt veit korleis eg skal kle...Strikke er eg ikkje god på,og stoff er litt vrient...Trur det blir litt laust linstoff med grov hyssing.
  Uansett, god inspirasjon!
  HA ein goood veke.

  SvarSlett