torsdag 3. februar 2011

Dyr og fugler - og litt til...


Denne skapningen er bare vakker - ikke sant?


Vakre fugler, kanskje ikke slike vi ser utafor kjøkkenvinduet akkurat! Ellers; hyssingnøster, skål og vase i keramikk fra noen år tilbake....


div.div.div - hver for seg forsvinner de litt, sammen ble det plutselig litt fint....


Dette fatet er både fint og litt på kanten, noen som vet noe om det? Kan være alt fra nille til gammelt.....


Elg - ikke i solnedgang men litt gått ned for telling kanskje....., ikke rart når man blir plassert i selskap med dill og dall på denne måten .)

I dag starter jeg på å pakke ned mye av det jeg prøver å bli kvitt svært billig. Må fornye varelageret litt! Mye bra kommer til å havne på en gjenvinningssentral eller i ei eske merka lokale loppemarked. Så vil du sikre deg noen gokjøp må du komme innom i dag eller i morgen mellom 15 - 17, eller ring for avtale. Etter denne uka tar butikken en liten pause...................

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fin blogg du har!
  Du må sjekke ut min også!
  http://anevikeines.wordpress.com/
  Og det store fatet,er det fra bestemor?;)

  Hilsen Ane

  SvarSlett
 2. Hei Ane - artig at du liker det du ser på bloggen min, er jo fersk enda da, men koser meg veldig:)Har vært inne på din blogg, både tidligere og nå, du er bare så kreativ og er jo i en setting der du får utfolda deg- nyt det!! Ja fatet er nok fra huset i Torpbakkan, vet du noe om det kanskje? Fin dag til deg:)

  SvarSlett
 3. Dessuten gratulerer med dagen!!!

  SvarSlett
 4. Vet ikke noe om fatet bare at det hang på kjøkkenet sammen med dronning Märtha fatet som henger her i Oslo hos meg nå:)
  Gratulerer med dagen til deg også!

  SvarSlett