fredag 8. juli 2011

Nå er vi to:)))


I går var jeg innom 
DRØMMERIET
endelig ferdig - et fantastisk lokale:) - fullt av ting denne dama har laga sjøl 
hvem fortjener nysydde vimpler fra Tingstuo mer enn TONE:)))))
(der sneik jeg inn litt egenreklame-måtte jo finne på noe som sa GRATULERER, og blomster gir du vel ikke til ei som har masse fra før.......)


- farger og former -


denne skapningen ba om å få være med på bilde tror jeg.....


Tone - et multitalent
fantasi er nå èn ting
men hun lager faktisk det hun får ideer om, så her er det noe for alle vil jeg påstå!!

Til overskrifta om at vi er TO:
Tone med sitt Drømmeri og jeg med Tingstuo bor ca 4-5 km fra hverandre - i et område der det ikke skjer all verden med knoppskyting og spennende prosjekt. Lite folk er det omkring oss - likevel tørr vi å følge noen drømmer og prøve å finne noen flytsoner for egen del som vi ønsker å dele med andre.
Til alle fjernt og nært som leser dette:
LIVET PÅ LANDET
er ikke bare slitte kjøkkenbord og såpeskura golvplanker,
skal det blomstre her ute krever det knallhard jobbing!!! Først og fremst i primærnæringene sjølsagt, men slikt Tone og jeg holder på med er så viktig for at landlivet skal framstå som noe som leves NÅ - ikke bare en nostalgisk forestilling om å nyte en gammel og svunnen tid.
Begge driver vi på hobbyplanet og har FOTAN på jorda - kom og besøk oss, for trivelig prat og gjerne konstruktive innspill:))

TINGSTUO åpen i dag også 15-18.........Velkommen!!

5 kommentarer:

 1. Hadde vært knall å besøkt deg, dere i løpet av ferien;)

  tar det lang tid å kjøre herfra...? Ja, du vet da hvor lang tid det tar du.)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Synes det er kjempeflott at dere begge har starta med dette! Jeg forundres hver gang det er Aureveka, hvorfor er det ingen som selger eller viser noe i sentrum da?..kun ei bod med glitter og stas..Burde jo vært en skikkelig martna, da;)
  Nyt helga, håper jeg får tid til å ta en tur i løpet av ferien.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for fin respons:)Til deg Gunda: det tar vel tre timer (fra Stjørdal)å kjøre vil jeg tro, alt etter som....når det går an å kjøre ene veien går det vel den andre også he he.....Til Tovepia: Skjønner godt reaksjonen din på Aureveka!! Vet ikke helt hvordan det blir i år heller med å vise fram noe i sentrum, får se! Men; til begge; velkommen hit om det passer slik!

  SvarSlett
 4. Takk for besøk, flott gave og reklamen Synøve! godt sagt om livet på landet..!

  SvarSlett
 5. Inspirerende og fornyende både på skinn og i sinn å komme til Tingstuo - er imponert og gleder meg til å se mer på Drømmeriet også. Utrolig viktig det su sier om "livet på landet", slik som dere gjør gir bolyst : )

  SvarSlett